perjantai 5. kesäkuuta 2015

Viimeisen kolmen viikon tapahtumat

Vihdoin taas täällä bloggaamisen parissa. Koulu täällä päättyi maanantaina ja nyt vietän pari viikkoa  hyvin ansaittua lomaa ennen suomeen Paluuta. Koulutöitäni voi vilkuilla tämän linkin kautta http://hbdistorted.blogspot.co.uk

 Ja kyllä jännittää edelleen tuo kotiin paluu ja nyt vielä ehkä vähän enemmän kun ennen.Tässä kuvien muodossa pieni katsaus (okei valehtelin...aika iso tää on) mitä täällä on viimeisen parin viikon aikana tapahtunut.

Ensin paras ystäväni ja siskoni matkasivat Lontooseen tapaamaan mua ja viettämään mukava pidennetty viikonloppu. Vaikka meijän hotelli valinta olikin aika hirveä meillä oli tosi mukavaa. Seikkailtiin Lontoon turisti kohteita katsomassa, syötiin hodareita Saint James parkissa, vierailtiin Madame Tussaudsin vahakabinetissa, Harry Potters studioilla ja shoppailtiin. Parasta! 
















 Tää hymy on vaikee pyyhkiä mun kasvoilta! Terveisin Salla joka oli 10-vuotias uudelleen.






Lontoon jälkeen tää tapahtu.Vahingossa! Blondasin mun hiuksia jotta saisin niistä tasasemman väriset. Pari päivää jouduin sinnittelemään vihreellä tukalla ennen kun uskalsin blondata uudelleen ja sitten palata takaisin violettiin. So problem solved!


Sen jälkeen oli vuorossa Lontoossa järjestetyt Gratuation Fashion Week, johon kaikki Englannin muodin koulutusta tarjoavat koulut toivat valmistuvien opiskelijoiden työt esille. Näin satoja portfolioita, keräsin kymmeniä lookbookeja ja käyntikortteja ja näin kaksi upeeta muotinäytöstä. Täyttä inspiraatiota! 








Sitten alkoikin reissun rankin vaihe eli ystävien hyvästely. Maanantaina suunnattiin yhdessä syömään    ja muutamalle drinkille. Maanantaina juotiin  myös Gabriellan (kuvassa oikealla edessä)  kanssa viimeiset yhteiset Cappucinot (joita tulen kaipaamaan paljon. Täytyy totutella palauttuani perinteiseen Kultamokkaan). Arvasin, että tää tulee olemaan kauheeta, koska me ei varmasti voida sanoa millon nähdään uudestaan. Ollaan yritetty toisillemme vaan vakuutella, että nää ei oo hyvästit vaan heipat vähäksi aikaa. 




Tiistaina oli vuorossa yksi reissun suurimmista odotuksista nimittäin Alexander McQueenin: Savage Beaty näyttely Lontoon V&A museossa. Ja kyllä olen käynyt Lontoossa aika monesti viime viikkojen aikana. McQueen otti traagisesti oman henkensä vuonna 2010, mutta jos voisin niin kiitäsin häntä suuresti siitä että hän oli yksi suuri vaikute sille miksi halusin tätä alaa opiskella ja lähteä Englantiin vaihtoon. Näyttely oli enemmän kun pystyin kuvitella. Kaikki ne kauniit vaatteet ja upeat yksityiskohdat, asusteet. Näyttely oli kootu aivan mielettömän upeasti, että eri huoneissa oli erilainen tunnelma, musiiki ja aihe. Näyttelyssä liikuttiin McQueenin uran alkuvaiheista aina viimeiseen kokoelmaan. Olin liikuttunut. Kuvia valitettavasti näyttelyssä ei saanut ottaa. Kuvasin kyllä muuten museossa, joten nää kuvat on muualla museossa kuvattuja. 










 Tänään vietettiin seuraavia läksiäisiä kun Alex suuntaa huomenna kohti kotimaataan. Kakku, kahvi, kaverit ja aurinko tekivät päivästä mahtavan. Vaikkakin hieman surullisen myös. 



 -Sumusaarten seikkailija Salla 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti